Vragen over de dierenforum sites

Discussie in 'Vragen en Opmerkingen' gestart door Annemarie, 15 dec 2004.

  1. Annemarie

    Annemarie Moderator
    Medewerker

    Lid geworden:
    13 apr 2003
    Berichten:
    11.727
    Leuk Bevonden:
    1
    Je tekst selecteren en dan op [​IMG] drukken.
     
  2. katrijn

    Lid geworden:
    31 dec 2003
    Berichten:
    213
    Leuk Bevonden:
    0
    Dat icoontje staat er bij mij helemaal niet.
    :confused:
    Misschien komt het doordat ik met een Mac werk? :confused:
     
  3. shena

    Lid geworden:
    7 mrt 2004
    Berichten:
    1.290
    Leuk Bevonden:
    0
    ik sta er wel op moet hem alleen nog activeren
    en waar kan je dat doen
     
  4. Wendy85

    Lid geworden:
    15 aug 2003
    Berichten:
    4.107
    Leuk Bevonden:
    0
    Op het lampje drukken... als deze geel is is de pagina actief
     
  5. Annemarie

    Annemarie Moderator
    Medewerker

    Lid geworden:
    13 apr 2003
    Berichten:
    11.727
    Leuk Bevonden:
    1
    Dan zetten we gewoon een enórme banner van het dierenforum op hun site :grinning:

    Ach ja.. als ze zich perse alleen hiervoor aan willen melden, moeten ze het zelf maar weten. Ik denk eerlijk gezegd dat het voorlopig in ieder geval niet zo storm zal lopen :wink:
     
  6. shena

    Lid geworden:
    7 mrt 2004
    Berichten:
    1.290
    Leuk Bevonden:
    0
    misschien een rare vraag maar ben een leek in die dingen
    maar waar staat het lampje
     
  7. SANEX

    Lid geworden:
    15 apr 2003
    Berichten:
    7.562
    Leuk Bevonden:
    1
    Dan moet je onder de titel even een lijn zetten, die zit helemaal links in het menu waarmee je je pagina's maakt.
    De titel kun je dan centreren en onder de lijn kun je weer de boel links zetten
     
  8. SANEX

    Lid geworden:
    15 apr 2003
    Berichten:
    7.562
    Leuk Bevonden:
    1
    Wat mij ineens opvalt is dat de sites ineens erg grof zijn nu, groot...
    Ik had mooie fijne lettertjes, ongeveer maatje 12 normaal, en nu zie ik dat het overal vrij dik is en groot, maatje 14/16... hoe kan dat ? hebben jullie iets veranderd ?
     
  9. Muizengek

    Lid geworden:
    24 nov 2003
    Berichten:
    466
    Leuk Bevonden:
    0
    Ik heb als titels/kopjes maat 5 (18 pt) en normale tekst als maat 2 (10 pt).
    Verder heb ik bijna niets dik gedrukt, ik vind dat fijne mooier staan :wink:
    Verder ligt de maar ook nog aan het lettertype, ik heb bijvoorbeeld verdana wat best wel groot is vergeleken met bijvoorbeeld times new roman..
     
  10. SANEX

    Lid geworden:
    15 apr 2003
    Berichten:
    7.562
    Leuk Bevonden:
    1
    Ja ik zie nu dat het aan mijn comp ligt blijkbaar, heb ineens alle sites zo'n groot dik lettertype... apart
     
  11. PinkBoi

    Lid geworden:
    17 apr 2003
    Berichten:
    535
    Leuk Bevonden:
    0
    Sanex: in Internet Explorer bij 'beeld' de tekengrootte op gemiddeld zetten... dan moet alles weer goed gaan :smile:
     
  12. SANEX

    Lid geworden:
    15 apr 2003
    Berichten:
    7.562
    Leuk Bevonden:
    1
    Ah, dankje, ik zie dat daar iets fout is gegaan ja, hij stond nl op : extra groot :grinning:
     
  13. GekGeitje

    GekGeitje Dierenkenner

    Lid geworden:
    3 sep 2004
    Berichten:
    11.359
    Leuk Bevonden:
    2
    Ik vroeg me af of er ook nog een tamplate komt met boerderij-dieren? of ben ik de enige die dat wil? :smiley:
     
  14. shena

    Lid geworden:
    7 mrt 2004
    Berichten:
    1.290
    Leuk Bevonden:
    0
    hoe kan ik foto op de site plaatsen
    weet wel met de url maar moet er nog iets bij staan
    verder ik het een leuke site
     
  15. Muizengek

    Lid geworden:
    24 nov 2003
    Berichten:
    466
    Leuk Bevonden:
    0
    Als je in je pagina beheer zit en je bent bezig met een pagina, dan zet je de cursor op de plaats waar je het plaatje wil zetten..
    Dan klik je op het 3e icoontje in de tweede regel bovenaan, een soort schilderijtje..
    Dan zal er een schermpje verschijnen waar je de URL kan invoeren, als je dat doet kan je al op ok klikken en verschijnt je plaatje op de pagina.
    Bij Alternate text kan je een tekst invoeren die zal verschijnen als iemand de cursor op het plaatje houd.
    Border thickness, als je daar een getal achter zet zoals 5 dan verschijnt er een zwart randje om je foto, 1 is een dun lijntje en 10 is een dikke rand.
    De andere opties gebruik ik zelf nooit :wink:
     
  16. Lumpy

    Lid geworden:
    20 dec 2004
    Berichten:
    18
    Leuk Bevonden:
    0
    Ik wil ook zo'n site, maar als ik de voorwaarden lees, en op akkord druk krijg ik gewoon de lijst van mensen weer.. Help
     
  17. ~ellie~

    ~ellie~ Dierenfanaat

    Lid geworden:
    27 aug 2003
    Berichten:
    8.036
    Leuk Bevonden:
    0
    Als het goed is staat je naam nu in de lijst, en kun je daarachter op 'website' klikken. Dan zie je vervolgens een begin-site met 'administratie' ofzoiets vanwaaruit je verder kunt werken.
     
Laden...

Deel Deze Pagina