Bizar: Marokkanen geven hond bruiloft

Discussie in 'De Knuffelmuur' gestart door gebruiker11, 24 jun 2012.

 1. gebruiker11

  Lid geworden:
  15 apr 2011
  Berichten:
  5
  Leuk Bevonden:
  0
  [​IMG]


  Een rijke Marokkaanse familie die woonachtig zijn in Canada hebben hun hond ‘Ruby’ een heuse bruiloft gegeven, dit tot woede van de Marokkaanse bevolking.
  Leden van het gezin zijn hondenliefhebbers en hebben dat in woord en daad laten merken. Ruby verloor onlangs een van haar puppy’s en om dat verlies te compenseren lieten de eigenaren Ruby trouwen in Tanger. Wie denkt dat het om een grapje gaat heeft het mis want de bruiloft was groots met een speciale ceremonie en trouwring. Er was zelfs een verslaggever die in zijn artikel schreef ‘nog nooit zoiets gezien te hebben’.
  Op social media spreken Marokkaanse burgers schande van de bruiloft. Zij spreken van een daling van de morele waarden en misbruik van de Marokkaanse samenleving. Velen stellen daarnaast dat het welzijn van dieren belangrijk is maar de verspilling van enorme hoeveelheden geld om een hond te laten trouwen? Dat gaat volgens de ‘eenvoudige burger’ veel te ver.
  De eigenaar meldde tegenover media in Tanger dat hij een vereniging voor honden aan het opzetten is en voor hun welzijn staat

  bron
   
 2. isabellebelbel

  Lid geworden:
  14 aug 2011
  Berichten:
  180
  Leuk Bevonden:
  0
  Het ziet er heel grappig uit.. Maar voor die hondjes maakt het niet uit.
  Als de baasjes het leuk ind om daar hun geld in te stoppen, Mogen ze het zelf weten.
  het ziet er ieder geval super schattig uitt! Haha ik ben verliefd op mopjes :cupid:
   
 3. jeffrey rahoens

  Lid geworden:
  29 dec 2010
  Berichten:
  1.079
  Leuk Bevonden:
  3
  Schattig kan ik het niet noemen, dieren horen geen kleren aan te hebben!!! (buiten voor sommige rassen in de wintermaanden dan)
   

Deel Deze Pagina