Welkom op de site van

WelkomHier vind je informatie over mijn hamsters en over Syrische hamsters (ook wel goudhamsters genoemd) in het algemeen. Als ik het op deze site over 'hamsters' heb, bedoel ik hiermee Syrische hamsters en geen dwerghamsters.
Je vindt ook een beetje informatie over mijn andere huisdieren. De site wordt niet meer regelmatig bijgewerkt. Hopelijk vind je hier iets wat je leuk vindt!

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat in mijn gastenboek. Als je iets te vragen of te klagen hebt kun je dat doen bij 'Contact'.

Contact

Wie ben ik?

Ik ben Suzanne Meijer. Ik ben 20 jaar en woon in Amsterdam met vrienden. Op dit moment ben ik bezig met de studie Media & Cultuur in Amsterdam. Mijn hobby's zijn lezen, schrijven, toneelspelen, filmen, foto's maken, gitaar spelen, creatieve dingen doen en natuurlijk met mijn hamsters bezig zijn.

Ik

Wat is La Roba?

La Roba is de naam die ik mijn 'hamsterhouderij' heb gegeven. La Roba komt van het Italiaanse woord voor dingen, stuff in het Engels. Dit verwijst naar de hamster die mij de echte hamstergekte heeft bezorgd, Stuffie. Ik wilde een leuke, originele naam en kwam hier op uit.

Waarom deze site?

Toen ik mijn eerste hamster kreeg, wist ik er erg weinig over. Ik wist niets over kleine kooitjes, open verdiepingen, kleine radjes. Nog steeds zijn er mensen die dit hebben en toch een hamster kopen. Voor die mensen is deze site, zodat ze te weten komen hoe ze hun hamster een zo leuk mogelijk leventje kunnen bezorgen. En ook voor mensen die gewoon eens rond willen neuzen of ik alles wel goed heb gedaan :)
Deze site gaat alleen over Syrische hamsters, omdat ik met dwerghamsters geen ervaring heb en er weinig over weet.

Waarom hamsters?

Ik heb hamsters omdat ik het hele lieve diertjes vind en omdat ik vind dat elk dier een goed leventje verdient. Mijn eerste hamster kreeg ik op mijn tiende, voor mijn rapport. Ze kwam uit de dierenwinkel en ik wist toen bijna niets van hamsters af. Na een tijdje merkte ik dat haar kooi wel erg klein was en maakte ik er een kooi bovenop. Toen haar ruggetje krom ging staan in haar radje, kocht ik een grotere. Zo leerde ik steeds meer door naar haar en mijn volgende hamsters te kijken. Na een paar jaar ontdekte ik het hamsterforum op internet, waar ik ervaringen van anderen las en zo nog meer leerde. Ondertussen heb ik dus heel wat bij geleerd, en nog steeds geniet ik elke dag van mijn lieve diertjes!


Hamstertjes

Laatste bezoek webmaster 27-09-2009