Hallo dierenvrienden


Wat leuk dat jullie een bezoekje brengen aan onze website, Zoals jullie kunnen zien is er voor ieder wat wils, want we staan er allemaal op!

Maar zoals dat hoort z
eggen ze in de grote mensen wereld gaan we jullie eerst onze baasjes voorstellen.

Familie Visser

Haai allemaal, nou daar zit ons gezinnetje dan, Sandra (33 jaar) en helemaal wild van dieren, vandaar ook deze website, want ik vind het geweldig om ook anderen op de hoogte te houden van het reilen en zeilen van onze dieren.. Ook omdat we er altijd het nodig met mee maken vind ik dat leuk om dit met jullie te delen..

Ik ben getrouwd met Peter, die de dierentik niet erg vind.. Ben ik op pad dan zorgt hij voor de dieren met alle liefde.. Zijn hobby ligt meer bij Nederlandstalige muziek. We hebben dan samen ook een radio programma op de dinsdagavonden van 20:00 tot 22:00 Visser en Co meer weten?  (klik op de link visser en co)

De kleine meid die je op de foto ziet is ons Franse gastkindje Dounya (3), zij komt 4 maal per jaar naar Nederland om hier bij te komen en vakantie te vieren en een beetje bij te tanken! Vanuit Frankrijk is zij helemaal geen dieren gewend, maar hier in Holland is ze helemaal wild, s'morgens wordt er niet eerst een boterham gegeten voor ze de honden een knuffel heeft gegeven en naar buiten heeft gedaan.... Hoezo veel dierenliefde!Sinds de zomer 2009 is ons gezinnetje uitgebreid met nog een gastmeisje, genaamd Farah, zij is het halfzusje van Dounya, Farah is 8 jaar oud, en is een paar keer eerder naar NL geweest,en komt nu de vakantie's bij ons houden. Erg leuk en gezellig! In het fotoboek en bij de filmpjes kunnen jullie kennis met haar maken.

 

Wij wensen jullie veel plezier bij onze site, en als er vragen zijn stel ze dan gerust!
We zouden het leuk vinden als jullie een krabbeltje in het gastenboek zouden willen zetten, zo kunnen we zien dat je bent geweest en als je de link van je eigen site er bij zet dan komen wij ook een weder bezoekje brengen.