♥Home♥

Beste vrienden, ik moet jullie iets meedelen. Vrijdag 24-10-08 is mijn schatje overleden. :'( R.I.P. Kruimeltje! Je blijft voor altijd in mijn hart! Op het einde begon ze af te takelen. Ze kreeg een krom rugje, ze had een vlek op haar rechteroog en ze had een gezwel in haar wangetje, het mocht niet baten. Na 1 jaar en 11 maand heeft ze ons verlaten :'(. 

Hallo iedereen, deze site gaat over hamsters. Ik heb zelf een superschattige hamster die soms héél raar kan doen :). Daarom is ze mijn schatje. Ik ga zoveel mogelijk proberen te veranderen aan mijn site als ik tijd heb. Dus mijn site is nog UNDER CONSTRUCTION! Hopelijk staat er genoeg informatie op en vind je de foto's duidelijk genoeg. Ik zou graag nog een hamster willen maar ik mag niet van mijn ouders want ze zeggen dat ik al genoeg werk heb met mijn eigen hamster. Maar als ik kon zou ik graag een hamsterfokster willen worden. Lekker dwerghamsters fokken, elke dag door ;). Maar het mag niet :(. Maar ja ik ben toch al blij dat ik een hamstertje heb, het is een Russische dwerghamster.

Het enige dat ik nog wil zeggen is: heb veel plezier en het zou tof zijn als jullie iets achterlieten in het gastenboek! ;)

Grtjs van Amber en een hamsterpootje van Kruimelke :)

Hier nog een liedje van Hampton and the Hampsters

Sing a Simple Song Music Video in RealVideo Format 

Kruimelke in een glas