hoi 

 alleerst zal ik mijzelf maar even voorstellen, voordat julllie kennis kunnen gaan maken met onze dieren!
Ik ben Sonja en ben 27 jaar oud...ik woon samen met Hesseljan en samen hebben we een zoontje van 9 jaar! deze luisterd (normaal gesproken :P) naar de naam Willem, en zit ook alweer in groep 6!
Hj is alweer dik 2 jaar werkzaam bij de Expert in Dokkum
, en ik ben fulltime huismoeder, wel ben ik op zoek naar een (licht)baantje voor paar dagen in de week!
hj en ik
mijn liefde voor dieren zat er heel vroeg in...
met dieren ben ik opgegroeid en het is me dus allemaal met de paplepel ingegoten;) uiteraard heb dus ook van alles gehad....
muizen ratjes katten honden cavia`s kippen dwerggeitje konijnen vissen(dwerg)hamsters wandelende takken en ga zo maar door...:jump:
Vroeger heb ik al een keer een konijntje voor mijn vader gehaald voor vaderdag, maar uiteindelijk was het toch mijn konijntje  8)

zonder dieren om me heen ben ik niet compleet... en daarom hebben we nu aardig wat dieren, en de meesten vinden dat de "kinderboerderij' binnenkort geopend moet worden!
Er zijn inmiddels hier al wat dieren als opvang :D dus ze komen me ook "aanwaaien" en met dieren waar iets mee is heb ik nog een zwakker dus nee zeggen, is er bijna niet bij ;)

Onder het Kopje WEBLOGJE kan je de gebeurtenissen volgen van al onze dieren :D
En Verder................

Zou ik  het ook zeer op prijs stellen als julie wat in mijn gastenboek achter zouden willen laten! zodat ik weet dat je langs geweest bent, en kom ik ook even terug kijken... ook eventuele kritiek is welkom...wat beter kan op de site!