Dit is Peddel van Trudie en John een Bruine Labrador!

 

Bruno op bezoek bij een Puppy Labrador (2005)

Een Gym-dame (die ik probeer haar lichaam in conditie te houden) vroeg mij alles over het karakter van een Labrador.

Ik heb haar een schrijven gegeven, en wat uitgelegd over mijn ervaring met Bruno onze Labrador, die bijna 14 jaar is. Het eerste wat ze zij is, dat het waarschijnlijk wel een  bruine labrador gaat worden, een teefje of een reutje was ze nog niet helemaal over uit. Maar het is een bruine Lab. en een reutje geworden, en hij heet met de mooie naam Peddel. Toen ze Peddel kreeg, werd ik direct uitgenodigd, om met Bruno bij hun op bezoek te komen, en dat deden wij.
Daar aangekomen, ging Bruno ook lekker snuffelen bij de voordeur, en ja hoor, even het pootje omhoog, en even zijn geurtje achter gelaten. Het is niet te geloven, dat heeft hij nog nooit gedaan, en mijn verontschuldiging aangeboden, aan het vrouwtje van Peddel! Toen wij in de gang waren, kon Bruno niet meer zolang wachten, en hij trok mij de kamer binnen, en het ging ook gelijk met het knuffelen. Ik vergat bijna het baasje een hand te geven, zo druk was ik met Bruno om hem te zeggen, rustig doen want het is nog een jong hondje.
Ik probeerde hem uit te leggen, dat ze bij hem ook rustig deden toen hij nog super jong was. Het ging allemaal prima, en Peddel kon niet ophouden met het besnuffelen van Bruno's zijn sterke lichaam, en Bruno vond alles goed. 

 

 

 

De oren werden even onder handen genomen, en zijn grote bek, daar werd ook even in gekeken en in gehapt, die lobbes van mij liet alles toe.
Maar het werd op een gegeven moment toch wat te veel voor Bruno, en het baasje zette Peddel even op de plaats. Hij moest in de mand, en vond dat echt niet leuk, want hij keek elke keer op, van mag ik weer, en het baasje was heel consequent, en dat stond hem niet aan. Zo nu kunnen wij lekker een kopje koffie drinken, want voorheen zwaaide Bruno het kopje koffie van mij al om van blijdschap, want hij vond het toch heel gezellig!
Nou de tijd ging snel voorbij, en ik keek het baasje aan, want er moest nog wel wat foto's gemaakt worden, maar dat ging niet echt je van het.
Ze waren uitgerust, daarom ging het weer loos. Peddel achter Bruno aan, en andersom ook. het is ons met wat commando's gelukt, voor wat kiekjes!

Ik en Bruno wilde de baasjes van Peddel heel hartelijk danken voor de gastvrijheid.

En voor Peddel een dikke knuffel!

      

Zo ziet Peddel er nu uit.......een grote kerel geworden!!  24-11-'08