Silence en ik doen eigenlijk heel veel dingen samen. Ik probeer te zorgen voor zoveel mogelijk afwisseling zodat het voor allebei leuk blijft.

Wat we allebei het leukste vinden is om gewoon lekker samen bezig te zijn in de buitenbak.
Een beetje grondwerk, een beetje spelen en gewoon samen zijn.
Samen zijn

Daarnaast rijden we ongeveer 3 keer per week in de bak dressuur. Eerst vonden we daar allebei niet zoveel aan, maar sinds een aantal maanden lessen we bij de eigenaresse van stal en dat gaat gewoon zo lekker dat we er steeds meer plezier in krijgen. Silence blijkt ook echt super te lopen nu we daar eenmaal mee bezig zijn en verrast ons steeds weer opnieuw.
Les

En Silence en ik zijn dit jaar ook gestart met het rijden van concoursen. Nog niet voor de punten, maar eerst voor de ervaring en om de gang van zaken op concours te leren kennen. Dit is zeker niet slecht gegaan en in 2010 gaan we starten in de hoop wel wat puntjes te rijden.
Op concours

Ook probeer ik met Silence zoveel mogelijk weg te gaan. Lekker een paar dagen op vakantie of leuke clinics bezoeken. We komen erg graag bij Camping Boszicht in Laag-Soeren. Dit ligt op de Veluwe en hier kunnen we allebei echt genieten. Ook zijn we in Maart 2009 voor het eerst naar zee geweest en ook dat bevalt ons allebei super. Op mijn wenslijstje staan sowieso nog Drenthe en Zuid Limburg en dat gaat er ook zeker van komen.

Op de Veluwe:
Op de Veluwe

Daarnaast vind Silence het ook heerlijk om uitgebreid verzorgd te worden. Hij kan echt uren genieten als je hem grondig poetst. Alleen vlechten voor concoursen vind hij niet zo leuk.
Dus we hebben ook genoeg dagen dat we eigenlijk niet werken, maar gewoon samen de tijd doorbrengen.

En ook wordt Silence als afwisseling gelongeerd. Binnenkort gaan we beginnen met het gebruik van een Pessoa. Als Silence dit goed oppakt komen daar ook nog foto´s van.