zoals de meesten onder ons wel weten, hebben we zelf ook een hondje van de organisatie Honden Zonder Toekomst.
Deze mensen zetten zich gezamelijk in om verwaarloosde en mishandelde dieren uit Spanje een beter leven in Nederland te geven.
Natuurlijk mogen we onze ogen niet sluiten om deze dieren en mensen een warm hart toe te dragen en ze te steunen waar we kunnen.
en vandaar ook dat ik deze pagina heb aangemaakt, maar niet alleen daarvoor, Betty een medewerkster van Honden Zonder toekomst, heeft me gevraagd om af en toe hier in de omgeving (friesland) bezoekjes af te leggen bij bemiddelingen tussen hond en eventuele nieuwe eigenaar...
Natuurlijk ben ik heel erg trots dat ik dat mag doen, want laten we wel zijn, het gaat om levende wezens die een akelig leven hebben gehad, en ik moet/mag bepalen of het goed gaat bij zijn nieuwe eigenaar.
ook via deze weg wil ik hen heel erg bedanken voor hun vertrouwen, en dat ik dit mag doen, want vind dit al met al echt een hele eer!!!!
op deze site probeer ik jullie op de hoogte te houden van de bezoekjes en nieuwtjes ;)

 

reunie van hondenzondertoekomst.nl 

Zondag 14 juni

'Honden zonder toekomst' timmert alweer enkele jaren aan de weg. Het lijkt ons als organisatie erg leuk om vele baasjes, Honden mét toekomst, vrijwilligers en alle andere dierenvrienden samen te brengen.

Wij organiseren op Zondag 14 juni van 13-18 uur een reunie in Someren (Noord Brabant).
U bent van harte welkom...
Voor meer info stuur ik jullie door (klik hier) naar de site van Honden Zonder Toekomst

14 Juni 2009,

eindelijk was het dan de dag van de reunie, ondanks dat er regen was voorspeld hebben we super mooi weer gehad, en was het zeker een geslaagde dag, het hele verhaal staat op hier op de site maar dan bij weblogje (of klik hier)