jaa hoor, ook HJ aan het woord :P aangezien hij voor zijn werk vaak bij mensen thuis komt, die ook dieren hebben komt hij soms thuis met de meest grappige verhalen. tja en mijn brein vond het wel een leuk idee om ook hier een pagina voor te maken.dus bij deze ;)


22-03-2009

Zoals jullie intussen weten komt HJ onderweg ook weer van alles tegen. Deze keer was hij bij een klant met een kleine hondje (meneer weet daar natuurlijk de namen niet van) die hij maar even aanhaalde om zijn goede bedoelingen aan te tonen. Voordat hij het wist sprong het hondje bij hem op schoot en ging bij hem in de nek liggen en deed net of deed ie dat alle dagen. Het hondje bleef mooi liggen terwijl hij daar met de computer bezig was. Af en toe even snuffelen en dan ging ie weer liggen. Toen HJ klaar was was ie nog niet van plan om te vertrekken maar op last van de klant moest uiteindelijk het hondje toch het veld ruimen.

(geschreven door de mister himself :ok:)


27-02-2009
~
gister kwam Hj dan ook thuis met een lachwekkend verhaal (althans dat vind ik dan:P)... Bij de mensen waar hij gister,was hadden ze een (net iets grotere) poedel dan onze Trixie :D... dit hondje heeft een eigen kussen, waarmee hij het liefste in de zon ligt achter het raam.
en HJ was er gister getuige van :ok: zodra de zon "opschoof" pakte de hond het kussen in zijn bek, om het weer te plaatsen waar de zon scheen, dit ging een aantal keren door tot dat de zon verdwenen was haha, zie je het voor je  :D geweldig haha...

 

terug naar boven