dan ben ik nu aan gekomen bij een pagina die niet al te vrolijk is... maar omdat al mijn dieren een plekje in mijn hart hebben wilde ik ze niet voorbij laten gaan....deze pagina gaat dus over de dieren die overleden zijn of niet meer in ons midden zijn! 

++++++++++++++++++++ 

06-04-2009

 Volgens de dierenarts die je uitgebreid heeft onderzocht, had een longonsteking. het spuitje wat je kreeg tegen de benauwdheid, leek wel te helpen. ook de medicijnen die we je moesten geven leken toch wel hun werk te doen.
langzaam groeide de hoop dat je er weer boven op zou komen, tot de dag van gistermorgen, toen lag je maar in een hoekje in je kooi... Dood! neej dit kan niet waar zijn, Hipper eerst en nu jij??
ik kan het nog steeds niet begrijpen en snappen. waarschijnlijk heeft Hipperke je aan gestoken.(de dierenarts zei dat het besmettelijk was, maar aan Hipper heb ik nooit wat gemerkt, maar het kan dan ook heel snel gaan zei de arts). maar met enige troost weet ik dat we er alles aangedaan hebben om je weer beter te krijgen, maar dit mocht helaas niet baten.
dag lieve Rambo
dag Rambo

 

++++++++++++++++++++ 

27-03-2009

net een maand geleden is Sjimmie van ons heen gegaan en nu? ook mijn oudste konijntje.
Gisteren was er nog niets met je aan de hand en was je de vrolijkheid hetzelfde. maar vanmorgen toen ik weer bij je kwam was daar niets meer van je merken, daar lag je Dood en koud. de schrik sloeg me om het hart, waarom nou? oke een jaar of 7 is een mooie leeftijd voor een konijn, maar zomaar uit het niets??
vele jaren hebben we plezier en liefde van je gehad en opeens is dat weg, Rust Zacht Lieve Hipper, Vergeten Zal Ik Je Nooit!!

dag hipper 

++++++++++++++++++++

20-02-2009

Al de hele dag hoorde ik Sjimmie niet, draaide niet in zijn radje, en kwam zelfs niet op zijn eten af, een bang gevoel bekroop me maar had stil de hoop dat hij heel diep zou slapen, `s avonds heb ik HJ gevraagd om even te gaan kijken, en ja hoor daar lag Sjimmie dood in zijn huisje, waar hij altijd het liefste lag te slapen! nu is Sjors alleen :( ook zijn maatje is dood...Dag *Sjimmie*

sjors

++++++++++++++++++++

oktober 2008

Lang is Leonie niet bij ons geweest, ze was steeds ziek, het lag aan de zwemblaas. maar haar gelijk "opgeven" kon ik niet, dus gaan struinen op internet waar iets stond ovr watertherapie...hoera toch nog een poging om het te verhelpen... na een lange tijd op therapie zijn geweest, ging het zo goed met haar dat ze weer terug kon naar Dikkie, helaas na 2 dagen begon de ellende weer... 3 4 keer hebben we het geprobeerd, en telkens als het goed ging, ging ze heel snel weer achter uit... op het laatst was het een gruwel om haar zo te zien lijden.... en is ze uit haar lijden verlost... maar ondanks dat ze kort hier is geweest zal ze altijd een plekje in mijn hart houden....!!!

Leonie

++++++++++++++++++++ 

29-05-2008

Dit lieve kleine meisje was een vrolijk konijntje, waar je dan ook mee kon lezen en schrijven! Keli is zwanger geraakt van Bunny, maar helaas mocht ze de bevalling niet overleden :( ik kan er nog steeds niet bij dat mijn meisje niet meer bij ons is.... zo plotsling, zonder dat ze ziek was!!!

Dag lieve Keli... vergeten zal ik je nooit :(

Keli

++++++++++++++++++++ 

13-04-2008

Dit Is onse Blub, zo`n 4 jaar is ze bij ons geweest, en ondanks dat het in veler ogen "maar een vis" is, mis ik hem toch best wel.. als hij eten moest hebben schudde hij net zolang met zijn kopje tot hij mijn aandacht had en zijn eten kreeg... ach er zijn zoveel leuke dingen over hem te bedenken, maar ik laat het hier maar bij... Rust Zacht Fikkie (L)

++++++++++++++++++++ 

Blub

05-08-2007

Net als Plûmke.. werd ook Piekje ziek :(.. het zelfde verhaal als de vorige keer... wat ik ook gedaan heb, het mocht niet baten.. helaas is ze toch overleden...arme Puk is nu helemaal alleen... Dag lief kipje... zal je missen, en je nooit meer vergeten!

piekje

++++++++++++++++++++ 

29-06-2007

26 juni 2007 kwamen hj en ik uit bad... toen we eenmaal beneden waren zou ik wat te drinken pakken, maar wat zag ik tot mijn schrik op de grond liggen?? onze stimpy... nekje en neus helemaal onder het bloed.... een van onze katten heeft hem te pakken gekregen, maar hoe hij uit zijn kooitje is gekomen is ons nog steeds een raadsel... maar dat maakt het gemis er niet minder op.. hij was zo vrolijk en grappig beestje, en opeens is hij er niet meer... nee kan het nog steeds niet bevatten!

op dierenforum.nl had ik een foto geplaats.. en er zijn enkele reacties op gekomen... klik hier om de fotos en reacties te bekijken..ps dit kan alleen als je zelf lid bent van het dierenforum

Stimpy 

++++++++++++++++++++ 

Dit was dus een van 3 de haantjes die zijn nekje gebroken heeft tijdens zijn val van de stok

haantje

++++++++++++++++++++ 

nemo

27 april 2007 gaf ik zoals gewoonlijk blub en nemo te eten, er leek nog niets aan de hand te zijn, totdat ik `smiddags thuis kwam en Nemo boven zag drijven!! wat er gebeurt is weet ik niet en waar ze aan dood gegaan is, maar vind het wel jammer want het was een heel grappig beestje en is ook niet heel lang in ons midden geweest! 

++++++++++++++++++++ 

al enkele weken was Plùmke de kip niet lekker, een bezoekje aan de dierenarts leverde ook niet veel op...deze dachten aan een virus in de darmen waar ze medicijnen voor gekregen had, hierdoor moest ze na een paar dagen haar weer beterder voelen..helaas bleek dit niet het geval,  er zat nog weinig leven in het anders zo lieve vrolijke diertje.. vanmorgen (01-05-2007) vond ik haar dood in het hokje...Ik zal je missen!!!

Plumke

++++++++++++++++++++  

--> Max  hij is een kruising tussen een boomer en malthezer... ander half jaar is hij bij ons geweest, maar hij hapte naar kleine kinderen en vonden het dus niet meer vertrouwd...gelukkig waren er kennisen van ons die zich graag over onze max wilde ontvermen. maar dan zouden wij hun cavia`s moeten verzorgen...dus zo gezegd zo gedaan, en ben blij dat hij een goed plekje heeft gekregen ondanks dat we hem allemaal missenmax

++++++++++++++++++++ 

dan krijgen we Gizmo

gizGizmo als kitten

dit katertje was ook een jong van Mickey en is jammer genoeg maar ander half jaar geworden..al meer dan een week waren we hem kwijt, nergens te vinden...na een plaatsing van vermissing op internet kregen we een mailtje dat er langs de kant van de weg zo`n katje lag die deed aan de omschrijvingen...gelijk naar toegegaan en ja...na dagen van onzekerheid wist en we zeker dat onze gizmo niet meer in ons midden was,,,ik heb hem onder de arm genomen en meegenomen naar huis....het nieuwe jaar gingen we dus niet echt leuk in en we missen hem nog steeds

genmMax en Gizmo zijn al die tijd dikke vrienden geweest

 

++++++++++++++++++++ 

Dan komen we bij Snuf... onze cavia.. ze is gestorven door de hitte en haar zwangerschap helaas is ze maar een jaartje oud geworden

snuf

 

en dan onze Jody...een heel gezellig beertje waar je hele gesprekken mee kon voeren...door gewoon tegen hem te praten dan "prate" hij op zijn manier terug....hij was dikke vrienden met Rambo het konijn en heeft Snuf ook zwanger gemaakt...helaas kreeg Jody last van een virus en heeft het niet meer kunnen redden..... hij was heel mooi wit met rode oogjes een zwart neusje en ook zijn oortjes waren zwart

++++++++++++++++++++ 

ook onze Snoopy was inmiddels besmet met het virus dat Jody bij zich droeg...al snel na Jody zijn dood ging Snoopy hem achterna...
snoopy

ook deze kortharige "praatgrage" cavia heeft een plaats in mijn hart, en ook hem zal ik nooit vergeten!

++++++++++++++++++++ 

wodan

Dit was onze Wodan, deze naam had hij te danken aan zijn gedrag, het liefste was hij alleen en wilde niet gestoord worden...nee liet hem zijn gangetje maar wat gaan dan was hij in zijn sas

++++++++++++++++++++ 

terug naar boven