kleine mayko

Mayko..............

De Story of Mayko, nou houd je dan maar vast want ik weet niet of dat allemaal past hier.. Haha ja Mayko is ook een vak apart!

Nadat onze vorige poes was overleden wilden we toch wel graag weer een kat in ons midden en ik heb wat geneusd op internet en zo zag ik hem en natuurlijk weer verkocht, wat heb ik toch weer met zwart wit?? Ik weet het niet..

Sonja en ik zijn samen aan een wereldreis begonnen, want ja we wisten ongeveer de weg wel maar euhm helemaal precies nee dat niet, en aangezien hier en daar de paden niet helemaal klopten op de MOT MOT (mag geen reclame maken dus lees achterste voren hahahah) en toen stonden we op een fietspad en later was de weg er uit dus stuurden mensen ons alle kanten op behalve de goede!

Maar we hebben het gevonden, oh wat een leuke poeskes! en nu nog een keuze maken, euhm die wordt het ja die vind ik mooi, ohh maar die is ook zo mooi ja Sonja die wordt het of euhh die!! hahahha nou je ziet ons zitten zeker, ja zegt Sonja jij moet kiezen euhmm moeilijk hoor, maar uiteindelijk gekozen en toen wachten tot we hem op konden halen, en toen was hij er ONZE TIJGER!

tijger mayko

Haha dit beeld zegt genoeg hoor want zo is Mayko op en top! niet alleen toen hij zo klein was maar ook nu bijna 2 jaar later is het een echte dondersteen, neemt heel vaak een cadeautje mee naar huis, zelfs wilde konijnen, en je vraagt je misschien af hoe hij dat mee naar binnen neemt, nou gewoon eerst je kont door het kattenluikje dan je lichaam en hoofd en dan je prooi al hoe groot het ook is! hahahah Geweldig mooi gezicht hoor!

Af en toe plaagt hij me ook wel, hij houd wel van een warm plekje om te gaan liggen ook al maakt dat de hele laptop in de war dat maakt hem niet uit want het ligt toch immers zo lekker baasje, ik had het eerst niet in de gaten ik zat aan de andere kant van de tafel achter de naaimachine en hoorde ineens steeds een piepje hahhaha wat bleek het euvel van dit piepje te zijn??
mayko laptop


Ook zoekt Mayko altijd de meest onmogelijke plekjes op om te gaan slapen! Elke schoolvakantie hebben wij een Franse Gastdochter over de vloer (van nu 3 jaar) ze speelt graag met haar pop en haar wandelwagentje maar toen ze een keertje van bed kwam vond ze ineens een hele andere pop in haar wandelwagen... Nou dat was natuurlijk dikke pret en Mayko heeft de kamer en keuken en visa versa bekeken van uit de wandelwagen.. en de kleine meid gierde het uit!

maykko wandelwagen