Toen we vorig jaar onze zomervakantie reserveerde, duurde het nog zo verschrikkelijk lang,

Nu zit de vakantie er helaas al weer op. Van 12 t/m 19 juli waren we dus weer bij Camping Boszicht in Laag-Soeren, net zoals vorig jaar. Dit jaar zonder ziekenhuis en dierenarts, dus echt een vakantie zonder zorgen en problemen. Echt een vakantie waarvan we genoten hebben.

 De heenreis verliep voorspoedig. Silence liep zo de trailer op en tussen de twee paarden ging het onderweg ook super. Ze kende elkaar wel min of meer, maar dit was de eerste keer echt zo samen. Bij aankomst op de camping meteen de paarden op de wei gezet en dat gaf ook geen problemen. Dus dat was niet iets om ons druk over te maken.

De paardjes hadden het ook echt super naar hun zin. Overdag lekker op de wei en ´s avonds de bossen in. De tweede avond voor een rit en de andere avonden voor een wandeling waar ze zichtbaar van genoten. Bij terugkomst werden ze lekker verzorgd en konden ze ´s nachts in hun stalletje tot rust komen.

 Natuurlijk zijn er ook een hoop foto´s gemaakt. Ik zal er een aantal met jullie delen.

Samen met Lady, het paard van vrienden die ook mee waren.
Paarden waren dus meteen dikke vriendjes. Samen met Lady, het paard dat ook mee was. Ze waren meteen dikke vriendjes.

gras smaakt samen vast beter.

Tijd om naar de stal te gaan, om klaar te maken voor een lekkere wandeling.Tijd om naar de stal te gaan, om klaar te maken voor een lekkere wandeling.

Dit vond ik persoonlijk een heel mooi moment. Silence en ik hebben zoveel tijd besteed aan een goede basis en vertrouwen de afgelopen maanden. Tijdens de vakantie werd dat beloond. Zoals je op de foto kunt zien, loopt Silence netjes los mee. Eerst in stap, later ook in draf voor een stukje hardlopen. Ik was hier echt trots op hem. Zo hebben we bijna een uur gelopen.

Op weg naar het bos. We hebben veel aan het vertrouwen gewerkt de laatste maanden zoals jullie misschien wel hebben gelezen bij het stuk over het werken dat we nu doen.

We waren met z´n allen, dus ook de hondjes. Hier samen met Max.

En de hondjes even samen. Uitrusten na de lange, maar leuke dagen.En de hondjes samen. Uitrusten na een lange, maar leuke dag. 

 

Even een onderonsje.
Even een onderonsje

En ook even ´aan het werk´. Silence dacht dat er een gigantische hindernis stond volgens mij ClownEn ook even ´aan het werk´. Silence dacht vast dat er een gigantische hindernis stond.

En bij terugkomst even lekker verzorgen.En bij terugkomst even lekker verzorgen.

En ook hier blijkt weer dat de paardjes dikke vriendjes geworden zijn.
En ook hier blijkt weer dat de paardjes dikke vriendjes geworden zijn.


En wat plaatjes van de omgeving.

De camping zelf.De camping zelf.

De Posbank.de Posbank.

En een waterval met uitloop. De hoogste waterval van Nederland.De grootste waterval van Nederland.

Kortom.....we hebben dus echt genoten. Ik denk dat de vakantiebestemming voor 2009 al wel weer bekend is.