Morpheus

Augustus 2003 - 5 September 2005

Overleden 5 september 2005

Mijn lieve Morpheus. Toen ik haar in de dierenwinkel zag zitten was ik meteen verkocht. Nog nooit van mn leven had ik een caaf gezien met dat soort krullen, ik wist niet eens dat dit bestond. Ik wist meteen dat ik haar wilde hebben. Vrij snel wist ik dat ze een Tessel was, helemaal verliefd ben ik op dit ras.
Morph was altijd de rustigste van mn 3 caafs. Maar ze is ook altijd mn zorgenkind geweest. Na een half jaar werd ze verkouden. Eerst heb ik het nog aangekeken, ze was niet zo heel erg verkouden. Alleen een beetje snotterig. Na een tijd werd het een stuk erger, dus ermee na de DA. Hier kreeg ze een zware antibiotica-kuur van 7 dagen. Verkoudheid was iets minder, maar niet over. Nou ja, dan zal het wel chronisch zijn. Ze kon ermee leven.
2 maanden geleden liep mn meisje ineens met een scheve kop rond en in rondjes. Dit was niet goed. Ermee naar de DA geweest, ze had een middenoorontsteking. Weer een ab-kuur van 7 dagen en nog een ander medicijn. Weer was het niet helemaal over. Ze liep nog met haar kopje een beetje scheef, maar verder gaf ze geen zieke indruk meer. Ze liep vrolijk mee met de rest, floot nog veel, was altijd ethousiast als er groenvoer werd gebracht.
Maar afgelopen weekend ging het ineens niet meer. Ze zat heel stil, was niet meer enthousiast. Ze was ziekjes en gewoon op. Mn besluit stond vast, ik was het aan haar verschuldigd om haar uit haar lijden te verlossen. Ze woog ook bijna niks meer, 550 gram. Dat is de helft van mn andere caafs.

5 september 2005 is mn lieve meid ingeslapen. Morpheus, ik zal je missen meid. Rust zacht :(


Morpheus

.

Morph


Het past toch net niet.


Lekker, zo'n sperzieboon.

Hooibal.

Morph in het hooi.