Sati

Jaja, weer een nieuwe caaf :D Het maximale aantal cavia's dat ik kon houden was 4. Simpelweg omdat er maar 4 cavia's in mijn reismandje pastte (en in de trein ga ik niet met 2 reismandjes slepen als ik ook nog 2 honden en een hamster bij me heb). Dus helaas kon ik er nooit een 5e caaf bij, hoewel dat wel mijn wens was, want ik vind een oneven aantal caafs leuker. Het reismandje ging echter kapot (na 4 jaar redelijk intensief gebruik was ie toch versleten) en kwam er een nieuwe. Maar het nieuwe reismandje was groter en er was dus ruimte over voor een caaf. En dus begon ik eens langzaam te struinen over het internet, op zoek naar een leuke caviastal of een leuke caaf in de opvang. Ik had niet echt eisen. Als ik maar op slag verliefd werd op de caaf. En toen zag ik de foto van Sati staan en toen was ik op slag verliefd :love:

Sati komt van Caviastal Le Petit Bonheur en is geboren op 13 september 2007. Haar ouders zijn Jangles en Faya:
Papa Jangles

Mama Faya

Sati is dus een Peruvian in de kleur goud-slateblue-wit. Ze moet nog uitgroeien tot een volwassen dame maar ze heeft al een echt peruuf-kapsel :D Ze is natuurlijk ook vernoemd naar iemand uit The Matrix. In Matrix Revolutions speelt een meisje mee, Sati. Zij is de dochter van 2 computerprogramma's en word overgebracht naar The Oracle om haar te redden. In de film is zij echt een heel lief meisje en toen ik Sati zag moest ik meteen aan haar denken. Ze heeft echt een extreem schattig kopje.

Op 10 december 2007 ben ik haar gaan halen in Sliedrecht en daarmee had Sati meteen haar eerste beproeving voor de treinreis doorstaan :)
Het ging ook meteen goed met de rest van mijn caafs. Natuurlijk heeft Merv haar meteen paar keer ff laten weten dat zij de baas is. Maar de andere caafs waren heel lief. Genoeg gekletst, hier zijn foto's :D

Sati

Sati

Sati

Sati

Sati en de witlof

Merv en Sati eten gezellig samen van de witlof.

Gezellig samen met de rest.