Ook in 2010 wil ik weer vanalles met Silence gaan doen. Ik ben al volop op zoek naar leuke dingen en zodra ik iets heb gepland komt dat natuurlijk weer in deze agenda te staan. Ik wil dit jaar lekker veel nieuwe dingen gaan doen met Silence. Naar trainingsweekjes/weekendjes, dagcursussen, nieuwe gebieden ontdekken met mooie buitenritten en nog een paar keer samen op vakantie gaan.
En we zijn van plan om gezellig te gaan starten op concours. Ons doel: bewijzen dat een pony tussen de paarden het wel degelijk kan ;)

* 8 Januari: Silence en ik zijn 4 jaar samen.

* 1 Maart: Silence is jarig....10 jaar wordt ie alweer...

* 2 t/m 5 April: Paas Rijweekend van de NVVR in Eersel.

* 25 April: Onze rijvereniging organiseert de 1e officiële wedstrijd. Thuiswedstrijd dus.

* 3 t/m 5 Mei: We gaan een paar dagen naar Belgie voor een korte leervakantie op een ranch.  www.27ranch.be

* 9 Mei: Concours Maarheeze. Vorig jaar hadden we hier ons debuut en dit is super bevallen. Dus we gaan gezellig nog een keer.

* 16 Mei: Concours Leende. Aangezien ik hier een aantal keer mee naartoe geweest ben met vrienden van ons weet ik dat dit een heel fijn concours is. Vandaar dat we er dit jaar zelf starten. Is op dezelfde locatie als het indoor concours van 21 Maart.

* 27 Juni: Concours Budel.

* 10 Juli: Concours Leende. Ook weer op diezelfde locatie als 21 Maart en 16 Mei.

* 27 Juli: Concours Geldrop.

* 14 t/m 28 Augustus: Naar Camping Boszicht in Laag-Soeren. De eerste week gaan Silence en ik samen. De tweede week komen pap, mam en de hondjes ook gezellig.

* 25 en 26 Septeber: We gaan twee dagen lang de Drunense Duinen verkennen.