Merv

Na de dood van Trinity was ik weer een beetje op zoek naar een 4e caaf. Ik zeg een beetje omdat ik nog niet precies wist wat ik wilde. Zou het een opvangcaaf worden of toch een jonkie van een fokker? En welke haarstructuur dan? Tessel, borstel, teddy? Ik wist het niet. Dus ik was wel een beetje aan het rondneuzen maar mijn oog was nog niet gevallen op een specifieke caaf.
Op 25 maart 2007 ging ik met een stel vrienden naar Exoknaag. We gingen gewoon voor de fun en ik dacht dat ik er misschien kon kijken voor een leuke cavia-fokker. Of in ieder geval zou ik kunnen kijken wat voor haartype ik nou zou willen. Het was niet mijn intentie om een cavia te kopen.

Maar toen zag ik haar zitten, een choco-wit Hollandercaafje, US Teddy. Ze was pas een half jaar en ze was te koop. Ik was eigenlijk al meteen verliefd maar ik verbood het mezelf. Ik kon geen dier gaan kopen op Exoknaag. Maar ja, dan loop je daar de hele tijd rond en het enige waar je aan kan denken is die caaf. Dus uiteindelijk toch naar de fokker gestapt en zo was mijn caviabende weer compleet :D.

Merv

Ze komt van caviastal DierenhuisLOVE uit Den Haag. Ze is geboren op 20 september 2006 en dus nog jong. Haar ouders zijn Sita en Bono.
Natuurlijk is zij ook vernoemd naar een Matrix-personage. Haar naam is The Merovingian, al kort ik dat af tot Merv :cheese:

 Merv

Bij thuiskomst kwam ik erachter dat haar naam wel bij haar past. In de film is de Merovigian een best dominant persoon die graag wil dat alles loopt zoals hij wil. Merv was ook zo. Ik zette haar bij de andere caafs en ze begon meteen de baas te spelen. Ze joeg Niobe en Mr. Smith meteen uit de kooi, die hadden niks meer te zeggen. De enige die nog tegen in haar in durfde te gaan was Neo. En dat ging ook niet zonder slag of stoot. Merv laat me heel erg denken aan Trinity qua karakter. Beetje bitchy en zeer graag de baas spelen. En dat voor zo een klein hummeltje :lol:

Merv

Ondertussen zijn de verhoudingen al beter. Merv probeert soms nog wel eens de baas te spelen over Niobe of Mr. Smith maar ze ligt ook heel vaak gezellig tussen die 2 in :love:

Merv

Merv

Merv is ondertussen al een heel stuk gegroeid en geen klein hummeltje meer. Ondertussen weegt ze een kg. En mevrouw is qua karakter nog helemaal niks veranderd. Ze is en blijft de bitch :lol: Alleen Neo is nog de baas over haar. Met Niobe heeft ze ook een aparte relatie. Enerzijds kliert ze Niobe altijd maar toch zijn die 2 altijd naast elkaar te vinden. Een echte haat-liefde verhouding, zullen we maar zeggen. Onderstaande foto's drukken eigenlijk haar karakter goed uit: "ik ben de baas, dit is van mij." :cheese:

Merv met haar witlof.