Agenda 2009:

We hebben de activiteiten van 2008 allemaal weer achter de rug en het is een topjaar voor ons geweest. Voor 2009 begint nu rustig aan de planning en ik ben van plan om veel met Silence te gaan ondernemen. We zijn volop aan het zoeken naar leuke weekendjes, clinics, lessen enz.

De rode activiteiten hebben we al achter de rug, de blanco kunnen we nog volop naar uitkijken.

* 8 Januari: Silence en ik zijn 3 jaar samen. Lovers

* 1 Maart: Silence wordt alweer 9 jaar.Go jij! Go jij!

* 16 Maart: We gaan naar de Equitana. Silence kan dan wel niet mee, maar krijgt deze dag vast wel een aantal nieuwe spulletjes.

* 28 t/m 30 Maart: We gaan een weekendje naar zee!!! Al sinds ik Silence heb een droom van mij die eindelijk uit gaat komen. Ik ben ontzettend benieuwd wat Silence ervan vind. We gaan ook nu gezellig met vrienden van ons. (verslag en foto´s staan op mijn site)

* 10 Mei: Ons wedstrijddebuut in Maarheeze!!!!!.(verslag en foto´s staan op mijn site)

* 23 Juni: We hebben een fotoshoot, aangeboden door onze rijvereniging.
(Een deel van de foto´s staat onder: fotoalbum Silence)

* 28 Juni: Silence zit in de finale van de verkiezing Holland´s Next Top Horse. Vandaag gaan we naar de finale in Hoofddorp. Ben ontzettend benieuwd, wat een ervaring zal het zijn.
(Het is inderdaad een hele ervaring geweest. Verslag en foto´s staan op mijn site)

* 11 Juli: Staldag op onze stal en onderling concours.
(We hebben een leuke dag gehad. 180 punten voor het concours. Jammer dat het onderling was, anders was dit ons eerste wintspunt geweest. Ik heb nog geen foto´s. Deze zijn wel gemaakt, dus als ik ze krijg zet ik ze op mijn site)

* 18 Juli: Concours in Liessel.
(Het concours was niet zo´n succes. Een erg slecht terrein en een jury die geen pony tussen de paarden wist te waarderen. Snel vergeten dus dit concours en lekker verder trainen. Vandaag zijn er geen foto´s gemaakt)

* 1 t/m 8 Augustus: Vakantie Camping Boszicht in Laag Soeren!!!!!
(Verslag en foto´s staan online)

* 29 en 30 Augustus: 29 Augustus gaat Silence naar Neeroeteren in Belgiè. Daar doen we de 30e mee aan een onderling concours. Verslag en foto´s staan online)

* 11 September: Silence is te zien op Horse Event. We mogen meerijden in een clinic!!
(Verslag en foto´s staan online)

* 27 t/m 30 Oktober: Nog een paar daagjes naar Camping Boszicht in Laag-Soeren. (Verslag en foto`s staan online)