Het was helemaal niet de bedoeling om er nog een konijntje bij te hebben, maargoed... zal het verhaal maar even doen! vorige week kwam ik achterhuis en wat zat daar?? een klein konijntje met mega oren... door dat het buiten guur weer was heb ik hem in een hokje gezet,en oproepjes geplaatst of iemand zijn konijntje ook kwijt was! maar helemaal geen reacties gehad :( we denken zelf dat hij hier ivm de vakantie tijd hier gewoon gedumpt is (vandaar dat ik hem ook maar de naam Dummie heb gegeven)...

Dummie

Inmiddels is hij dikke maatjes met Bunny...dus heeft hij er ook een vriendje bij...

Dummie en Bunny

UPDATE:-------->12-02-2008<-----------

Inmiddels is dus duidelijk waar Dummie vandaan komt, hij is hier dus echt achterhuis gedumpt!!! ook nog door een bekende :(... jammer hoor dat er mensen zijn die zo met levende gevoelige dieren omgaan!!! :s gelukkig is hij hier nu... en blijft hier nu dus ook ... ondanks dat hij nu een gigant van een konijn is, heeft hij mijn hart al helemaal gestolen, en niet alleen de mijn, ook die van Bunny, die 2 zijn in dit half jaar dikke vrienden geworden :D

dum en bun

Hier hun buiten verblijf voor de zomer

dum

Hoezo grote oren??????????

dummie

Nog even poseren voor de foto :D.... zo zijn zijn oren ook duidelijk te zien van deze grote knaap ;) 

dum
De eerste minuten in Dummie (en Bunny natuurlijk :P) zijn nieuwe woonplaats :D

dummie
De oren van Dummie zijn echt geweldig, en als ik chaggie ben hoef ik alleen maar even naar Dummie te lopen in de hoop dat hij even met zijn kopje schut, zodat de oren heen en weer wiebelen geloof me dat is zo`n leuk en lachwekkend gezicht :D lekker vet kraagje heeft hij hier trouwens, maar ja et is winter dus mag et nu wel :)

dummie
het is toch echt een heerlijk dier om te zien :love:

06-06-2009

het is nu toch tijd geworden om de profiel pagina van Dummie aan te passen... waarom??? vraag je je misschien af? nou dat zal ik dan maar eens vertellen.
vanmiddag viel mijn oog op Dummie die zichzelf aan het plukken was, en of dat niet genoeg was ging die verder bij Bunnie... hmmm vreemd hoor, toch mijn papaatje maar ff bellen (die heeft vroeger altijd konijnen gehad en die kan me vast wel vertellen wat voor vreemd gedrag dit voor een ram is)
m`n vader raade me aan om toch nog maar eens naar het geslacht te kijken, dus dat hadden HJ en ik ff gedaan.
het kleine mannetje van Dummie kon ik nergens vinden en ook de balletjes waren er niet :s ik snapte het niet meer hoewel ik toch bijna zeker wist dat het dan toch een voedster moest zijn.....
ter vergelijking toch nog maar ff bij Bunny gekeken, maar het verschil was duidelijk zichtbaar.
maar voor de zekerheid heit toch maar weer even gebeld die gekomen is om het voor me te checken...tja was toch een beetje uit mijn doen.
en ja hoor Hij Dummie, onze Dummie is niet een hij, maar een ZIJ!!!!!!!!! :O
en............ook nog zwanger....!!! heit kon het duidelijk voelen
al die tijd gedacht dat we 2 rammen bij elkaar hadden... zo stom! maar ja Dummie was nog erg jong toen hij hier kwam (of beter gezegd gedump) en dan is het allemaal wat moeilijk zichtbaar allemaal.... maar was er voor mezelf uit dat het een ram was... later er ook niet weer aangedacht om het nog eens te controleren.

en nu is het dus afwachten wat er verder gaat gebeuren.... heb extra hooi en stro in het nacht hok gelegd en Bunny is nu ook gescheiden van Dummie.

het is wel heel erg wennen hoor, want mijn stoere kerel blijkt na bijna 2 jaar een stoere meid te zijn...
natuurlijk zal ik de vorderingen hier bij houden, maar zoals ik op internet gelezen had, kan het nog wel een week duren voordat er daadwerklijk jongen komen.
maar goed vind het wel heel erg snappend allemaal.... maar dat is ook niet zo verwonderlijk toch???


terug naar boven