Neo

Neo heb ik, samen met Morpheus, gekocht in een dierenwinkel :oops:. Volgens de dierenwinkel zijn het zusjes, maar dat kan ik me moelijk voorstellen.
Neo heb ik sinds augustus 2003, toen ik haar kocht was ze 6 weken. Neo is een Peruvian. Hieronder zie je een foto waarop ze nog jonger was. En Trinity knipte haar haren altijd kort.
Neo

Toen ik haar zag vond ik haar meteen geweldig. Neo heeft echt de liefste oogjes. Van mijn caafjes is zij het echt het verlegen meisje. Ze heeft een tijdje geprobeerd de baas te spelen over Trinity maar dat pikte zij niet. En dus had ze pech. Neo bleef toen maar gewoon het verlegen meisje.


Neo mooi geborsteld.

Het haren knippen dat Trin deed werd langzaam wel iets minder. Ze knipte alleen nog maar de pony van Neo. En dat was wel handig want dan kon Neo tenminste iets zien ;)
Nadat Trinity overleden was, werd Neo meteen de baas. In het begin moest ze dit goed laten merken aan de andere caafs. Ze joeg flink achter de aan en zette hun regelmatig op hun plaats. Soms gedroeg ze zich echt een beetje bitchy en liet ze me aan Trin denken.
Na het overlijden van Trin krijgt Neo geen knipbeurten meer en nu is ze dus echt 1 grote bal haar. Soms moet je echt goed kijken wat de voor- en achterkant is :cheese: Het is ook erg moeilijk om leuke foto's van haar te krijgen, aangezien je echt alleen maar haar ziet.

Neo

 Neo met andijvie

 Een hele hoop haar.

En hier de twee peruvians naast elkaar, van voren...
Sati en Neo

... en van achteren :cheese: (je ziet heel goed hoe het haar vanaf de kont naar voor groeit).
De peruuf-kontjes.