Almabtrieb 16-09-'09 

Wij zijn weer in Westendorf geweest om de almabtrieb mee te maken. Bruno is ook vele malen meegeweest, ook hij had een koebel om, waar velen mensen reageerde  kijk eens die hond heeft ook een koebel om, en Bruno kreeg dan veel aandacht, waar hij ook van genoot....

Direct de volgende dag gingen wij kijken of het gedenkteken van onze Bruno er nog wel hing, en ja hoor, maar alleen was de R eraf, waarschijnlijk heeft een van koeien het eraf gelopen, want wij zagen voetstappen van een koe, en natuurlijk ook van die grote vlaaien, wat ze allemaal neerleggen, onze schoenen waren wel zo vies, maar dat hadden wij er wel voor over, wij wilde toch dicht bij het gedenkteken komen. Na een paar 100 meter stond er wel een waterbak, en schoon waren de schoenen weer.

Jos heeft gelijk toen wij thuis waren een R gemaakt, en die gaat hij volgend jaar in maart (Skivakantie) er aanmaken, en weet je, het moet wel bij ons buiten hangen, want het gedenkteken was al helemaal verweerd, (grijs dus) en daarom moet de R dat ook hebben......er is hier over nagedacht!!

Hierbij een paar foto's:

 

Jos kijkt even of hij nog wel goed vast zit!

             

                      

Hier zit ik aan Bruno te denken (links boven het gedenkteken)

 

Uitkijk waar het gedenkteken van Bruno hangt.

 

Het steile stuk heet de fleiding, en als wij daar af gaan met het skieen, dan komen wij dicht langs Bruno's zijn gedenkteken!