* 31-01-'95 - 01-07-'09 †

                            

Bruno is op 01-07-'09 om 15.00u overleden.

De Dierenarts Susanne en assistente van de Tweesprong Borne, kwamen om ongeveer 14.35u bij ons thuis. Toen wij hun auto bij ons op het oprit zag staan, zag ik Louise ook in de auto zitten en dat vond ik zo fijn, want wij zijn veel bij haar geweest, want Bruno moest vorig jaar wat afvallen, dat was beter voor zijn gewrichten, en onder de goede en fijne begeleiding van haar als dietiste, is hij ook veel afgevallen, en daardoor toch een tijdje bij ons gebleven, en zijn gewicht bleef steeds rond de 40 kg.. Maar nu was het toch niet meer te doen, het lopen werd steeds moeizamer, doordat zijn achterhand steeds zwakker werd, daarom stond hij ook niet meer uit zichzelf op, en dan moet je een beslissing nemen.  

Ze kwamen binnen en keken gelijk naar Bruno, en heb toen weer flink gehuild, want ze gingen Bruno lekker even knuffelen, en Bruno keek zo alert, wat moeten jullie nu hier, en keek ook gelijk omhoog naar de tas van de DA, met een blik van, heb je geen koekjes meegenomen?

Wij met z'n viertjes zaten om Bruno's zijn mand, ik had zijn koppie in mijn handen, en het eerste spuitje was, dat hij ging slapen, en hij deed zijn oogjes al heel snel dicht. en viel rustig in slaap. De DA en Louise zeiden, wat kan hij snurken, en hun gaven een lief klopje op Bruno's zijn lichaam, met de woorden, wat kun jij snurken zeg, heel lief allemaal, en dat deed ons goed!

Daarna kreeg hij de euthanasie, en is rustig voor altijd gaan slapen.......

Ze gingen om 15.15u weer weg, en wij hebben hun een stevige handdruk gegeven, met de woorden, het is allemaal goed verlopen.

Wij hebben Bruno nog 3 kwartier bij ons gehad, en heb de hele tijd bij hem gezeten, en steeds geknuffeld, want kon geen afstand doen......

Tegen 16.00u  kwam de Breborgh, om Bruno op te halen en hem te brengen naar het crematorium in Bentelo, wij zijn een kwartier later naar toe gegaan, om afscheid te nemen, na het afscheid hebben wij een urn uitgezocht, en die heeft nu een mooi plekje bij ons in de kamer gekregen. Dus hij is weer bij ons thuis.

Bruno is op 02-07-'09 om 10.00u gecremeerd bij de Breborgh in Bentelo.

Rust zacht lieve Bruno, jij blijft altijd in ons hart, vergeten doen wij je echt niet, je was een kanjer een heel lief maatje die geen mens of dier kwaad heeft gedaan, daarom is het gemis zo zwaar.......

                                          Gedicht

Ons manneke is heengegaan,
Wat een verdriet...wat een leegte,
14.5 jaar is hij geworden
en toch kunnen wij het niet aan!

Hij was altijd om ons heen,
gaf ons liefde en was zo trouw,
veel waren we samen,
wij voelen ons nu zo alleen!

Het manneke kon niet meer
dus kwam de DA, bij ons thuis......
Bruno sloot zijn oogjes in mijn handen....
heel vredig.....maar het doet zo zeer!

 Lieve Bruno wij houden van jou

Baasje Jos en Vrouwtje Joke 

  Woef. woef, woef, bedankt voor de fijne jaren vrouwtje en baasje!

Dikke knuffels vanaf de regenboogbrug   Bruno