Zondag 30 Augustus 2009 hadden Silence en ik concours in Opoeteren, Belgié.

Silence was er Zaterdag al heen gegaan zodat we er een weekendje uit van konden maken. Helaas was Silence niet echt op zijn gemak op deze stal waardoor hij erg onrustig was. Ook zat er daardoor vrij veel spanning in de proef waardoor deze niet optimaal ging. Voor het eerst sinds ik Silence heb gaf hij een paar flinke bokken waardoor ik niet kon blijven zitten. Gelukkig heeft de jury dit niet mee gerekend in de punten omdat hij er respect voor had dat ik weer op stapte en de proef uit heb gereden.

Silence werd ook onrustig van de paarden die aan het losrijden waren. Het losrijterrein en ring werden gescheiden door een rij bomen. Hierdoor hoorde Silence de paarden wel, maar zag ze niet. En aangezien hij toch nog steeds niet graag alleen is wilde hij daar het liefst naartoe.

Eindelijk hadden we een jury die een volwassen iemand op een pony wel kon waarderen en hij was ook erg onder de indruk van Silence. De prijsuitreiking was dan ook een grote verrassing voor ons. We hadden een 5e plaats gehaald met maar liefst 214 punten!!!
Een leuk halstertouw gewonnen voor Silence en een pechprijs i.v.m. het vallen.

Hieronder nog wat foto´s van de proef.

concours

concours

concours

concours