Unie animal actie: Do it yourself!

Discussie in 'Chit Chat Archief' gestart door miss-animallove, 19 jun 2007.

 1. miss-animallove

  Lid geworden:
  20 apr 2007
  Berichten:
  26
  Leuk Bevonden:
  0
  Hier vind je alle deelnemers aan de unie-animal actie do it yourself! Iedereen die meedoet, hartstikke bedankt dat je je inzet voor de dieren! :heart_eyes: :cupid: :laughing: :stuck_out_tongue_winking_eye:
   
 2. Sannuhw

  Lid geworden:
  26 nov 2006
  Berichten:
  704
  Leuk Bevonden:
  0
  Wat is dat voor actie? of is daar al ergens een topic over..
   
 3. miss-animallove

  Lid geworden:
  20 apr 2007
  Berichten:
  26
  Leuk Bevonden:
  0
  Hier moet je actie voeren tegen de dierenmishandeling. Dat kun je op verschillende manieren doen! Posters maken en ophangen, je aanmelden bij het wnf en alles wat je zelf kunt verzinnen! Als je iets goeds gedaan hebt voor de dieren, kun je dat hierop zetten en zo kan iedereen lezen dat jij iets doet voor de dieren. Deze actie voeren we al 2 jaar op verschillende sites en met een super succes. Vorig jaar hebben we 267 mailtjes, 45 reacties in het gastenboek en 8 berichten op het forum gekregen! Unie animal (onze actie groep) hoopt dat het dit jaar weer zo'n succes word!
   
 4. DeNatuur.NL

  Lid geworden:
  15 apr 2003
  Berichten:
  5.472
  Leuk Bevonden:
  0
  Dat veroorzaakt dierenmishandeling...
   
 5. WillyWonka

  Lid geworden:
  17 aug 2005
  Berichten:
  2.626
  Leuk Bevonden:
  0
  Echt?? Wil je dat ff uitleggen? Of is er ergens een topic over?
   
 6. Stephan-

  Lid geworden:
  7 okt 2006
  Berichten:
  1.556
  Leuk Bevonden:
  0
  Want...
   
 7. miss-animallove

  Lid geworden:
  20 apr 2007
  Berichten:
  26
  Leuk Bevonden:
  0
  Ik snap eerlijk gezegd niet hoe het wnf dierenmishandeling kan veroorzaken
   
 8. DeNatuur.NL

  Lid geworden:
  15 apr 2003
  Berichten:
  5.472
  Leuk Bevonden:
  0
  WNF steunt dierproeven, lobby't voor dierproeven, onderschreef de noodzaak van de zeehondenjacht en ging toen niets er tegen doen...

  Check hier: http://www.wickedwildlifefund.com
   
 9. miss-animallove

  Lid geworden:
  20 apr 2007
  Berichten:
  26
  Leuk Bevonden:
  0
  nou sorry hoor maar het wnf steunt echt geen dierproeven, het helpt juist dieren. En het wnf heeft de witte haai en de orang oetan geweldig geholpen!
   
 10. DeNatuur.NL

  Lid geworden:
  15 apr 2003
  Berichten:
  5.472
  Leuk Bevonden:
  0
  Jawel hoor. WNF steunt dat wel.

  http://www.meangreenies.com/wwf.asp

  Is wel allemaal engels. Feit is dat WNF in VS en Europa druk opgevoerd heeft om chemicalien en pesticiden te testen. WNF heeft ook geld in diverse onderzoeken gestoken waar ook diertesten bij zaten.

  Vergeet niet dat het WNF ontstaan is door een groep jagers, die mede verantwoordelijk waren voor bedreiging van uitsterven van dieren, en dat die op een gegeven moment de dieren wilde beschermen omdat er anders geen dieren over zouden zijn. Regulering van jacht is WNF ook geen tegenstander van. 'Als er maar wat overblijft'.... daarom waren ze ook geen tegenstander opeens meer van de zeehondenjacht en vinden ze het ook niet zo erg als er wat olifanten afgeschoten worden...
   
 11. miss-animallove

  Lid geworden:
  20 apr 2007
  Berichten:
  26
  Leuk Bevonden:
  0
  Het was ook maar een voorbeeld, je kan ook wat anders doen dan het wnf steunen
   
 12. Benfan

  Lid geworden:
  1 mei 2007
  Berichten:
  1.196
  Leuk Bevonden:
  0
  Dit is weer typisch peta. Ze pakken een paar feiten en halen die zo ver buiten hun context dat er van de waarheid nog maar weinig overblijft. Laten we eens kijken naar de introductie tekst van de site, ik heb een leven, dus ik ga niet de hele site voor je toelichten.

  The World Wildlife Fund (also known as the Worldwide Fund for Nature, or simply WWF) has been actively pressuring government agencies in the U.S., Europe, and Canada to increase the amount of testing that they require for pesticides and other chemicals. The result of the WWF’s lobbying has been the establishment of what threaten to be the largest animal-testing programs of all time.

  Dit is gedeeltelijk waar. De WNF heeft actief gelobby'd om meer testen uit te laten voeren voor pesticiden en andere chemicalien. Hierbij hebben ze overigens gelobby'd om dit te doen juist om er voor te zorgen dat beesten in de natuur deze stoffen en pesticiden niet tot zich krijgen. Hun lobby heeft zich ook niet bezig gehouden met hoe deze testen dienen te gebeuren. Het grootste deel van deze testen kan ook zonder dierenleed gebeuren. En in ieder geval wordt veel meer dierenleed bespaard doordat geen grote hoeveelheden hiervan op landerijen terecht komen en daar het wild kapot maakt.

  And that’s not all. As one would expect of an organization founded by trophy hunters, the WWF does not oppose killing animals for sport.

  Dit is wel zo slap sensationalistisch nieuwsraportage dat ik er eigenlijk geen woorden aan vuil zou willen maken, maar kennelijk is dat helaas nodig. Inderdaad er werken voormalige stropers bij WNF, deze werken hier omdat ze spijt hebben van hun vorige leven en hun expertise op het vlak gebruiken om meer dierenleed te voorkomen. Er zijn voorbeelden zat van plekken waar stropers heropgeleid worden, omdat deze het beste weten waar ze op moeten letten om de nog bestaande stropers te pakken. Maar om nou te zeggen dat het een organisatie van stropers is is wel heel erg kort door de bocht.

  The WWF believes that culling (read “killing”) elephants and seals is OK, it supports the slaughter of whales by native tribes, and it refuses to speak out against steel-jaw leghold traps.

  Ook weer zo gigantisch uit context gehaald. Ze zijn er inderdaad voor dat stammen in afgelegen gebieden hun gewoontes mogen behouden en verder kunnen op de manier dat ze altijd hebben gedaan. Soms hoort daar inderdaad de jacht bij. Dit hebben ze echter al millenia gedaan en zou ook niet moeten veranderen. Deze mensen hun cultuur is gevormd om hun manier van bestaan en ze zouden ook niet overleven als ze opeens anders moesten. Verder zijn ze zeker niet voor het nodeloos afmaken van beesten.

  Als ik al iets over de WNF zou zeggen dan is het dat ze juist een van de organisaties zijn die het beste nadenken over hoe ze het beste de natuur in balans kunnen houden en de invloed van de mensen en onze maatschappij daarop beperkt houden. Afwezig zal die invloed nooit zijn, onze aanwezigheid uberhaupt is al genoeg garantie daarvan.

  Peta daar en tegen is een heel ander verhaal. Regelmatig plaatsen ze artikelen over allerlei bedrijven en organisaties om deze zwart te maken. Ze hebben een strategie van alles afkraken wat niet 100% is als hun visie van wat het beste is. Ze plegen gewelddadige aanslagen om hun doel te bereiken, ze verspreiden leugens of verbuigen op zijn minst de waarheid zeer ernstig. Dat is op zijn minst extremisme, en ik zou bijna zo ver gaan als terrorisme...

  Niks mis met WNF dus, en er zijn veel slechtere partijen die je kunt steunen met je geld dan hen. En ik zou me dus ook niet te veel zorgen maken om de laster-praat van de Peta.
   
 13. miss-animallove

  Lid geworden:
  20 apr 2007
  Berichten:
  26
  Leuk Bevonden:
  0
  wnf of niet, het gaat hier om die actie van unie-animal, het wnf steunen was een voorbeeld, het hoeft niet per sé!
   
 14. Annemarie

  Annemarie Moderator
  Medewerker

  Lid geworden:
  13 apr 2003
  Berichten:
  11.727
  Leuk Bevonden:
  1
  Doe het kind een plezier en verpest haar topic eens niet. Kom nou zeg. Ontopic!
   
 15. Benfan

  Lid geworden:
  1 mei 2007
  Berichten:
  1.196
  Leuk Bevonden:
  0
  Lees maar hierboven. Ik heb mijn post een 'klein' beetje geupdate. Niks mis met de WNF en goed dat je uberhaupt iets wil doen voor dieren.
   
Laden...

Deel Deze Pagina