Laat de SP de circusleeuw in zijn hemdje staan? Help nu!

Discussie in 'Goede Doelen' gestart door lolgirl, 1 feb 2008.

 1. lolgirl

  lolgirl Dierenliefhebber

  Lid geworden:
  21 mei 2007
  Berichten:
  1.241
  Leuk Bevonden:
  1
  Geachte dierenvriend,

  Een doorbraak voor het welzijn van wilde dieren in circussen is dichtbij. In de Tweede Kamer tekent zich een meerderheid af voor een verbod op het gebruik van wilde dieren in circussen. Dinsdag 12 februari zal in de Vaste Kamercommissie van Landbouw gestemd worden over een motie hiertoe. Tot onze grote teleurstelling blijkt de SP een plotselinge ommezwaai te maken. Tot gisteren stond in hun Standpunten 'Circussen met wilde dieren moeten worden verboden.' Een nieuwsbericht op hun website maakt nu duidelijk dat de SP ineens niet meer voor een verbod is. Onbegrijpelijk! Eén ding is duidelijk: zonder de SP zal het verbod er niet komen!
  Help mee en breng de SP op andere gedachten. Stuur zo spoedig mogelijk een e-mail (voorbeeldtekst vindt u hieronder) naar:

  [email protected]

  en vraag iedereen in uw omgeving a.u.b. dit ook te doen.

  Wij zullen alle reacties voor 12 februari aan de SP overhandigen.

  <Geachte heer Marijnissen,

  Hierbij wil ik u laten weten dat ik uitermate teleurgesteld ben in de dramatische ommezwaai die de SP gemaakt heeft in haar standpunt over het gebruik van wilde dieren in circussen.
  Zoals u weet is de stem van de SP cruciaal om tot een verbod te komen.
  Het gebruik van wilde dieren in circussen is onethisch. Wachten op meer onderzoek zal deze ernstige misstand verder voort laten duren. De SP zal daarvoor verantwoordelijk worden gehouden.
  Het is daarom onbegrijpelijk en diep teleurstellend dat de SP haar standpunt op dit belangrijke moment wijzigt en daarmee bewust dierenleed laat voortbestaan.
  Een gemiste kans.

  Met vriendelijke (doch teleurgestelde) groet,>

  Bron: mail
   
Laden...

Deel Deze Pagina