Kat durft niet op krabpaal

Discussie in 'Katten' gestart door Caviafokkerij Knabbel, 19 mei 2017.

 1. Caviafokkerij Knabbel

  Lid geworden:
  19 mei 2017
  Berichten:
  2
  Leuk Bevonden:
  0
  Hallo allemaal,
  Wij hebben twee katten, waarvan een wat schuw is en de andere brutaal en best wel dominant. Een tijd terug hebben we een kattenkrabpaal gekocht, waar de katten ook bovenop kunnen zitten. De brutale kat, Leo, zit heel vaak op de krabpaal, maar de schuwe, Snoepy, zit er nooit op/in en ze scherpt haar nagels er ook niet aan. Het kan zijn dat ze gewoon niet van krabpalen houdt, maar ik denkt dat ze bang is van Leo en omdat zijn geur eraan zit dat ze er niet op durft. Hebben jullie dit ook weleens of hebben jullie tips/ideeën om Snoepy aan de paal te laten wennen? Ik wil haar niet dwingen om met de paal te spelen, maar het zou fijn zijn als ze er niet meer bang voor is.
  Alvast bedankt!
  Groetjes, caviafokkerij Knabbel
   
 2. Koen Everink

  Koen Everink Nieuw Lid

  Lid geworden:
  22 sep 2017
  Berichten:
  1
  Leuk Bevonden:
  0
  Hoi Caviafokkerij,

  Dit probleem heb ik ook met mijn kat Speedy gehad. Ik heb toen op advies van krabpaal.nl catnipspray gekocht. Zij zeiden mij dat dat er voor kon zorgen dat de kat tot de krabpaal getrokken wordt en er vanzelf gebruik van gaat maken. Ik heb het geprobeerd en je raadt het nooit maar het werkte ook nog!

  Misschien werkt dit ook voor Snoepy, ik heb destijds deze (https://www.krabpaal.nl/catnip-spray-kattenkruid.html) catnipspray gekocht.


  Ik hoop dat het bij jou ook werkt!
  Groeten Koen.
   
Laden...

Deel Deze Pagina