Evenement: Aquaria Zwolle

Discussie in 'Vissen' gestart door Patricksch, 28 aug 2012.

 1. Patricksch

  Lid geworden:
  28 aug 2012
  Berichten:
  1
  Leuk Bevonden:
  0
  Terraria en Aquaria Zwolle 2012
  Het terrarium en Aquaria evenement van het noorden!

  Op zondag 16 september 2012 vindt in de IJsselhallen Zwolle "Terraria Zwolle" plaats en voor het eerst samen met “Aquaria Zwolle” . Vhm-events, de organisatie achter Terraria en Aquaria Zwolle houd dan weer zijn najaars Terrariumevenement en dit keer samen met een Aquariumevenement.
  Op dit evenement is bijna alles te vinden op het gebied van het terrarium en aquarium hobby. Zowel slangen, hagedissen, spinnen, insecten, terraria, terrariumbenodigdheden, voer, vissen, planten, boeken, informatie en nog meer. Uiteraard ontbreken de stands van verenigingen met de nodige informatie niet . Door het toevoegen van Aquaria aan dit evenement is de verwachting dat het nu voor een groter publiek interessant is.
  Dit evenement wordt georganiseerd door vhm-events en is voor iedereen toegankelijk. Zowel voor liefhebbers als geïnteresseerden, maar ook voor een dagje uit om eens kennis te maken met deze mooie en boeiende hobby.
  Dit evenement wordt 2 keer per jaar gehouden zowel in het voorjaar als najaar en is een van de grotere terrarium-evenementen in Nederland.

  Openingstijden en entree:
  Toegang: Volwassenen € 6,-, kinderen tot 5 jaar gratis
  Openingstijden: van 11.00-16.00 uur. Website http://www.vhm-events.com
  De locatie is IJSSELHALLEN, RIETEWEG 4, 8011AB, ZWOLLE

  Kijk ook eens op een van de grootste dierenevenementenkalender http://www.animalevents.eu . Met een groot aanbod van reptielenevenementen en andere dierenevenementen.
   
Laden...
Vergelijkbare onderwerpen
 1. isiolo
  Reacties:
  11
  Weergaven:
  2.399

Deel Deze Pagina